trešdiena, 2010. gada 21. jūlijs

Sestā diena 14.jūlijs



Šodien atkal jābrauc vidējā distance. Līdz sacensību centram 10 minūšu brauciens. Šodien atkal viena no pēdējām minūtēm un atkal tas pats soms aizmugurē. Līdz startam jāmēro 2.5km. Pirms starta noslēdzos no visiem un visa, lai uz distancē dotos ar tīru prātu un skaidru galvu.

Minūti pirms starta iedod karti un to izpētu. Baigā mīšana, jo pārsvarā visur viens variants. Tāpēc katru etapu neaprakstīšu. Jau uz trešo punktu redzēju somu. Uz 5.kp bija jāpievar pamatīga siena, bet no orientēšanās viedokļa nekas interesants. 6.kp- etaps, kurā jāturpina mīt pret kalnu, vēlāk gan ir bīstams nobrauciens no kalna ar daudziem izskalojumiem. Kādā no līkumiem arī pats gandrīz nobraucu no ceļa lielā ātruma un straujā pagrieziena dēļ. 9.kp- pie paša punkta uztaisu kļūdu ~30sek un soms jau atzīmējas pirms manis. 10.kp- gribēdams kā labāk sanāca kā vienmēr, nepareizs ceļu variants, distances garākajā etapā. Pie desmitā jau panāk polis pa 4 minūtēm. Uz pēdējo kp viņš krietni atraujas tikai tad, kad akmeņainais ceļš veda augšup. Īsti nemāku un nespēju ātri pieveikt šādus posmus. Finišs- pretēji parastai orientēšanās veidam skrienot, kur man finišs vienmēr ir olimpiskais, ar riteni man ir tieši pretēji.
20.vieta. Orientēšanās ziņā šodiena krietni vieglāka, visu noteica cik tu ātri vari pabraukt, tāpēc arī rezultāti bija tik blīvi. Lai gan atkal gāju pa desmitnieku maza kļūda var atmest tālu atpakaļ.
Bildēs karte un pēdējais punkts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru