sestdiena, 2011. gada 5. februāris

Par vidējo

D.K.

Startā likās ka vis būs kārtībā, bet uz pirmo zvaigznīti palaidu plūsmu, un vairs nespēju panākt. Dažviet jau biju pietuvojies Naurim ,taču kā ieraugu tā mazliet uzroku, un nespēju pietuvoties. Visu distanci braucu pilnīgā vientulībā, un tādēļ, varbūt nav tik labi.

N.R

Nu ko lai saka, bija labākais starts, bet bez kļūdām neiztiku tāpat! Uzmetu vairākas kļūdas gan variantu gan norakšanas ziņā, kopā uz 1:45min! Ar rezultātā iegūto 10.vietu esmu daudz maz apmierināts, bet ,protams, varēja labāk!

J.B.

Startēju no 3. starta rindas, bet jau pirmajos 30m šķita, ka esmu atrāvies līderu bariņā. Tikai likās, jo 1. punktā biju 23. Taurenītī savā aplī pēc celiņiem spriežot aizgāju pirmais, jo nebija slēpju sliežu. Tālāk uztaisīju kādu minūtes kļūdu – nogriezos nepareizajā celiņā un parāvu līkumu uz punktu. Tālāk pēc taurenīša sakarīgi novilku pa padsmitajām vietām pēc splitiem. Pat 6. vietu vienā splitā sasniedzu. Finišēju 20 apdzenot finiša taisnē Čehijas pārstāvi.

N.N.

Jau uz pirmo kp vidējo distanci iesāku ļoti neveiksmīgi, nokrītot kopā ar vācu sportistu un pēc tam kopā ar četriem citiem dalībniekiem pieļaujot 40 sekunžu kļūdu. Līkumā uz 2. kp. iebraucu svaigajā sniegā, kur attaisījās slēpes stiprinājums un atkal tika zaudēts daudz laika. Arī pārējo distances daļu veicu nožēlojami, pieļaujot daudz sīkas kļūdas. Rezultātā 39. vieta, kas pilnībā atspoguļo šīsdienas vājo sniegumu.

I.K.

Šodien distancē izdarīju visu iespējamo, lai nobraukti slikti – uz pirmo kp iekritu sniegā (ļoti dziļš) un no bara atpaliku diezgan daudz, nepareizi aizgāju taurenīti, tamdēļ atpaliku vēl vairāk. Beidzot izbraucot pirmo taurenīša daļu panācu dažas meitenes, apdzenu un atkal virkne ar kļūdām. Bet distance kopumā pieredzei ļoti laba un interesanta.

E.B

Sniegums šodien katastrofāls, iespējams vissliktāk veiktā distance pēdējos gados. Praktiski viss beidzās jau uz pirmo KP, kur būdams aiz līderu grupas nokritu, un pēc neilga brīža notika tas pats un pie 1. KP praktiski jau biju viens pats- viens no pēdējiem. Pēc šī KP sekoja 3 „taureņa” apļi, kuros atlika ķert konkurentos. Nekas labs neiznāca, daudz „raku” un „testēju sniega mīkstumu trases malās”. Rezultāts šodienai ir vairāk kā atbilstošs. Cerams, ka pēc šīs distances izdarīšu secinājumus, lai tādi brīnumi kā šodien NEATKĀRTOTOS.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru