piektdiena, 2011. gada 4. februāris

Komentāri par sprinta distanci

J.B

Sprinta distancē jau pašā sakumā aizvilku pa kreisi. turpmākajā distancē starp izstartējušajiem – līdz 3 starta grupai, manai starta grupai cīnījos ap sesto vietu. Līdz 0,9km no distances biju 10.vietā. Tad paņēmu mazu kilometru garu līkumiņu. Un tad uzreiz pazaudēju vēl 30 s uz karšu maiņu – varbūt tas noritēja maza stresa ietekmē, jo iepriekš biju rūpīgi izskatījis karšu maiņas sektoru. Tālāk, diemžēl, vairs nejutos labi gan fiziski, gan morāli. Rezultātā 22.vieta . Bet jūtos gatavs ieslīdēt pirmajā divdesmitniekā.

I.K.

Šodien viens no galvenajiem uzdevumiem atzīmēties visos punktos, tāpēc kārtīgi pārbaudīju, vai punkts ir paņemts – tas arī izdevās. Noteikti varēju būt pāris vietas augstāk, bet tika pieļautas dažas mazas kļūdiņas. Nedaudz uztrauca karšu maiņa, bet tur viss veiksmīgi. Distances beigas aizvadīju nedaudz labāk, kā sākums, kas ļāva man nedaudz pakāpties uz augšu. Distance bija ātra un noteikti guvu labu pieredzi turpmākajiem gadiem.

N.R

Njā! Nekas nesanāca kā biju cerējis! Jau uz 1.kp. pieļāvu smagu kļūdu un ar to viss bija skaidrs! Pēc tam gan mēģināju nedaudz uzlabot rezultātu, bet uz 4.kp pieļāvu vēl 40sec. kļūdu! Nedaudz sadusmojos un uz 5.kp. jau arī normāls rezultāts, bet pēc tam atkal kļūda, izvēlējos galīgi nesmuku variantu un saputrojos ar atrašanās vietu. Pēc karšu maiņās sāka sāpēt sāns, kas liedz braukt tādā tempā kā spēju! Nu bija uzdevums tikt līdz galam bez vēl kādas tizlas kļūdas, bet nekā, vēl uz pirmspēdējo kp pieļāvu kļūdu 30sec! Nu lūk arī rezultāts 14.vieta! Ir viela pārdomām, bet ar to jātiek galā! Kārtējo reizi bija ņemams sešinieks, bet nu tas būtu ja būtu, bet tā tomēr nav!

D.K.

Kā jau vienmēr varēja labāk bet pats esmu apmierināts ar rezultātu protams, zaudēts ir ļoti daudz priekš sprinta. Daudz nav ko teikt, jāstrādā vairāk ar karti, un nedrīkst pieļaut mazas kļūdas kas beigās savācās vienā lielā kļūdā.

N.N.

Sprinta distanci iesāku neveiksmīgi, jau uzreiz aiz starta kp pieļāvu kļūdu, kas maksāja aptuveni 15 sekundes. Uz 2. kp. piedzīvoju kritienu braucot no kalna šaurajā špūrē. Pēc tam spēju nedaudz savākties un pirmajā aplī pieļāvu vēl tikai vienu 10 sekunžu kļūdu. Otro alpi veicu labāk nekā pirmo, taču arī tajā kļūdījos, nepamanot vienu špūri. Distance, manuprāt, bija interesanta un prasīja maksimālu koncentrēšanos visā tās garumā. Ar izcīnīto 26. vietu esmu diezgan apmierināts, tomēr priecāties par šādu sniegumu nevarētu.

EB

Ar 21. vietu īsti apmierināts neesmu, jo ir iespējams distancē „sakasīt” 11 sekundes, kas dotu divdesmito vietu. Katrā ziņā šis ir mans labākais sasniegums JWOC ski-o sacensībās. Vismaz netaisīju tādus brīnumus kā pārķerti etapi vai vairāku minūšu kļūdas, bija tikai tāda sīka bakstīšanās lielajā špūru tīklā. Kādu laiku turēju līdzi krievam, kurš gāja minūti pirms manis, bet karšu maiņā ilgi nevarēju ielikt karti planšetē, tāpēc noķert viņu nevarēju, tikai redzēju pamazām attālinoties. Otrs aplis bija arī fiziski smagāks nekā pirmais, tāpēc pamazām „atplīsu”. Izcīnītā vieta ir objektīvs vērtējums pašreizējam varējumam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru